VirtualBox

VirtualBox

Το VirtualBox ανήκει στα λεγόμενα virtualization λογισμικά, δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε πολλά λειτουργικά συστήματα ταυτόχρονα στον υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα λειτουργεί ως διαχειριστής "εικονικών μηχανών" (Virtual Machines) και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε ένα μεγάλο αριθμό από λειτουργικά συστήματα στον υπολογιστή σας.

Ιδανικό για δοκιμές καθώς μπορείτε να διαγράψετε το λειτουργικό και να το εγκαταστήσετε ξανά.

Μετάβαση στην ιστοσελίδα
VirtualBox
Κατηγορίες: Εργαλεία συστήματος
Λειτουργικό σύστημα - πλατφόρμα: Linux, Macintosh, Windows
Tags: Virtualization

Δείτε επίσης...

Speccy

Το Speccy είναι ένα εργαλείο εμφάνισης των πληροφοριών του υπολογιστή. Παρέχει πληροφορίες κυρίως για το hardware αλλά και για το λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο.

CPU-Z

Με το CPU-Z μπορείτε να εξερευνήστε το pc σας χωρίς να το ανοίξετε. Πολύ καλή εφαρμογή για να μάθετε βασικές πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή σας.

Defraggler

Το Defraggler είναι ένα χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων (Disk Defragmenter) για υπολογιστές με Windows.

Eraser

Χρησιμοποιήστε το Eraser για να σβήσετε για πάντα όσα αρχεία δεν θέλετε να τα δει κανένας. Επιτρέπει τη διαγραφή με ασφάλεια για επιλεγμένα αρχεία και φακέλους, καθαρίζει τον κάδο ανακύκλωσης κ.λ.π.

RapidTyping

Το RapidTyping Tutor είναι ένα δωρεάν λογισμικό που έχει ως σκοπό την εκμάθηση τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης. Λειτουργεί σε συστήματα με Windows.

CCleaner free

Το CCleaner είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που μπορεί να καθαρίσει τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχεία και να ελευθερώσει χώρο στο σκληρό σας δίσκο, διαγράφοντας κυρίως αυτά που έχουν προκύψει από την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο, προσωρινά αρχεία, cookies, αρχεία στον κάδο ανακύκλωσης, cashe files κλπ.

HWMonitor

Το HWMonitor είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για τον έλεγχο της υγείας του υπολογιστή σας το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε λειτουργικά συστήματα Windows.

Lively Wallpaper

Υπάρχουν πολλά προγράμματα για διαχείρηση wallpaper στα Windows, ένα όμως που ξεχωρίζει είναι το Lively Wallpaper. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικό ως εφαρμογή, είναι εντελώς δωρεάν και είναι και ανοικτού κώδικα.